EQUIP

Som un equip jove i dinàmic amb experiència de més de 10 anys en l’àmbit de la clínica dels petits animals

Ingrid Vicente Gallardo

Veterinària

Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2010. Col·legiada número 4507 al COVB i membre d’AVEPA des de l’any 2010. Continua la seva formació amb l’assistència a congressos nacionals, cursos presencials i seminaris online fins a l’actualitat.

Certificada com a especialista en medicina felina per la European School of Veterinary Postgraduate Studies (ESVPS) amb l’obtenció del títol de General Practitioner Certificate in Feline Medicine (GPCert Fel Med) a l’any 2014.

Al 2017 obté el títol de Direcció de Instal·lacions de Radiodiagnòstic.

Treballa en l’àmbit dels animals de companyia desde que es va llicenciar i amb especial interès en les àrees de medicina interna, medicina felina, dermatologia, cirurgia i diagnòstic per imatge.

Laura Lluveras Tenorio

Veterinària

Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2008. Col·legiada número 4203 al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona.

Com a formació post-llicenciatura realitza el curs de post-grau de Rehabilitació i Fisioteràpia a Forvet Veterinària (Madrid) l’any 2010.

Continua la seva formació constant amb l’assistència a congressos nacionals i internacionals i realitza nombrosos cursos presencials i online.

Té especial interès en la medicina felina, medicina interna, neurologia i rehabilitació.

Marta Serra Ruiz

Auxiliar veterinària

Obté la titulació d’ Auxiliar Tècnic Veterinari l’any 2006 després de la realització de dos cursos impartits al CIM.

Des de llavors, treballa en l’àmbit dels petits animals realitzant analítiques,  assistint a les consultes, quiròfan, hospitalització, entre d’altres.

Per millorar els seus coneixements, va realitzar un curs superior d’Auxiliar tècnic Veterinari de dos anys de durada a l’Hospital Clínic Veterinari de la Universitat Autònoma de Barcelona, el qual va finalitzar l’any 2009.

A més, segueix assistint a cursos i conferències presencials i online.

INSTAL·LACIONS

Visita virtual