SERVEIS

Disposem de nou equipapent d’última tecnologia que ens permet un diagnòstic i un tractament ràpid i eficaç

Medicina Preventiva

“És millor prevenir que curar”

Amb la medicina preventiva evitem l’aparició de certes malalties. Les vacunes, desparasitacions i les revisions veterinàries al llarg de la vida dels vostres peluts en formen part.

Les vacunes són el pilar principal d’una vida llarga i saludable. Segons l’espècie i l’edat de l’animal s’apliquen protocols personalitzats a cada cas per prevenir les malalties més freqüents que poden contraure les mascotes.

Les desparasitacions periòdiques afavoreixen el control dels paràsits. Aquestes poden ser internes (els coneguts cucs) o externes (puces, paparres i mosquits). Segons els hàbits de cada animal us aconsellarem el protocol de protecció més adequat.

És important dur a terme una sèrie de controls durant les diferents etapes de la vida. El correcte creixement del cadell, la detecció precoç de malalties, controls de pes en animals adults, i el tractament de malalties cròniques dels animals d’edat avançada, en són exemples.

Identificació i tràmits legals

“Retrobar-lo no té preu”

Identificar amb el microxip els peluts és una obligació legal. Nosaltres us assessorarem dels tràmits per fer-ho a través de l’AIAC. A més, també podem realitzar canvis de qualsevol dada, canvis de propietari, baixes de microxips, expedició de passaparts per viajar dins i fora de la UE, etc.

Medicina interna

“L’acompanyem al llarg de tota la seva vida”

Engloba la major part de les consultes veterinàries. És la branca de la medicina que es dedica al diagnòstic i tractament de totes les malalties dels diferents sistemes de l’organisme: cardiorespiratori, gastrointestinal, hepàtic, renal, endocrí, i també les malalties infeccioses i oncològiques que poden patir les mascotes.

Per tal d’arribar al diagnòstic d’aquestes, realitzem analítiques, radiografies, controls de pressió arterials, ecografies i hospitalització en horari diürn.

Dermatologia

“Ens posem a la seva pell”

És l’ambit de la veterinària que estudia la pell, el pèl, les ungles i el conducte auditiu. Representa una gran part dels casos que atenem a la clínica i sovint requereix proves complementàries com citologies, raspats, tricogrames o cultius per arribar al diagnòstic. Les al·lèrgies també s’inclouen dins l’area de dermatologia sent especialment importants a la primavera i a l’estiu.

Medicina felina

“Meeeeeuuuu”

A VetsVic tenim molt clar que els felins tenen unes necessitats especifiques a l’hora d’assistir a la clínica. El caràcter poruc i desconfiat dels gats fa que necessitin molt més temps per adaptar-se a la consulta que els gossos. És per això que sempre procurem donar-los una atenció diferenciada envers d’altres mascotes amb protocols especials per a ells.

L’objectiu és reduir al màxim els factors estressants com són la presència, soroll i olors d’altres mascotes.

Per fer-ho possible, estem adaptant les nostres instal·lacions per acreditar-nos com a CatFriendly Clinic.

Servei a domicili

“T’ho posem fácil”

Si tu no pots venir a la clínica, nosaltres venim a casa teva. Donem el servei de visites a domicili amb cita prèvia.

Cirurgia i anestèsia

“Mentres ell dorm, nosaltres ens ocupem de la resta”

Disposem de quiròfan ben equipat amb aparell de monitorització i d’anestèsia gaseosa (com la usada en medicina humana). Els més de 10 anys d’experiència en aquest camp, ens permeten realitzar la major part d’intervencions quirúrgiques amb la màxima seguretat.

A més, comptem amb especialistes pels camps de cirurgia traumatològica i oftalmològica, així com també per a la realització de cirurgia de mínima invasió a través d’endoscòpia.

Odontologia

“Per unes dents i genives sanes”

La salut oral de les mascotes és un dels pilars principals del seu benestar. La malaltia periodontal (sarro) pot acabar afectant molts òrgans i causant problemes irreversibles. És per això que és important realitzar exploracions bucals de forma periòdica, per poder prevenir o detectar patologies de forma precoç.

Sovint són necessàries higienes dentals, per aturar l’evolució de la malaltia i evitar l’extracció de les peces que a la llarga puguin generar dolor.

Hospitalització

“Mai et sentiràs sol“

Durant el període post operatori o en el cas que es requereixi atenció intensiva, les vostres mascotes estaran ateses i controlades a la nostra hospitalització fins al moment de la seva alta.

Disposem de gàbies d’hospitalització amb possibilitat de fer teràpies amb oxigen, controlant humitat i temperatura. La nostra sala de hospitalització disposa també de llum natural i està permanentment climatitzada.

A més a més, tenim accés exterior privat per permetre als gossos poder fer les seves necessitats i estirar una mica les cames a l’aire lliure.

També disposem de gàbies específicament dissenyades pels vostres felins, de material especial per fer-les menys sorolloses i disposades de manera que no puguin veure’s amb els altres animals ingressats. Unes suites felines que permeten que l’estança amb nosaltres sigui el més agradable possible.

Imatge

“On no arriben els nostres ulls”

Per valorar internament els òrgans dels animals sovint hem de recórrer a tècniques no invasives com són la radiografia i l’ecografia.

A VetsVic disposem d’equip de rajos X digital i ecògraf d’última generació. I si això no fos suficient per arribar al diagnòstic, comptem amb el recolzament d’experts per realitzar proves especifiques a la mateixa clínica com poden ser ecocardiografies o intervencions guiades per endoscòpia, realitzades pels millors especialistes de cada camp.

Laboratori

“No ens perdem ni el mínim detall”

Us podem oferir un ampli ventall de proves per arribar ràpidament al diagnòstic dels nostres pacients. Moltes d’elles com per exemple, hemogrames, bioquímica sanguínia, urianàlisis, microhematòcrit, coprològics, citologies, raspats, testos serològics… les podem tenir a l’acte ja que les realitzem al nostre laboratori.

Les proves més especifiques les enviem a diferents laboratoris de referència de medicina veterinària ubicats a Barcelona. Seria el cas de mostres de sang per determinacions hormonals, així com també proves més especifiques com cultius, antibiogrames, proves genètiques i biòpsies.

Botiga

“Millora del benestar dels vostres peluts”

Hi trobareu alimentació d’alta gamma de manteniment i dietes per tractar les diferents malalties que poden aparèixer al llarg de la vida dels vostres peluts.

A més disposem d’una secció d’accessoris de gos i gat exclusiva i enfocada sobretot a la seva funcionalitat i millora del benestar dels nostres animals.

Esteu convidats a donar-hi un cop d’ull!

Treballem amb diversos proveïdors de manera que us podem aconseguir gairebé qualsevol producte per encàrrec en un període curt de temps.

Espai exterior

“Com a casa”

Tenim 50 m² d’espai exterior on els gossos podran accedir-hi durant la seva estança hospitalària amb nosaltres.

En aquest espai també hi realitzem activitats formatives per a propietaris.

Activitats formatives

“Aprenem junts”

Al llarg de l’any organitzem xerrades formatives gratuïtes pels nostres clients. La temàtica és diversa i depèn del que interessi més en aquell moment de l’any: paràsits, fòbia als petards, viatjar amb mascotes, comportament caní i felí, jornada de cadells etc..

Les vostres idees també són benvingudes.

Demana cita!